S.C. VERBIȚĂ S.R.L.

OFERTE

Bonus ITP Verbiță!
Igienizare cu ozon gratuită pentru climatizare și mașină.

La ITP Verbiță beneificiezi de o super ofertă! Vino să-ți faci ITP-ul la noi și beneficiezi gratuit de igienizarea sistemului de climatizare și a autoturismului.

TAXI VERBIȚĂ BUSINESS​

🚖 Oferim servicii de taximetrie sigure și rapide pentru transportul angajaților dumneavoastră, astfel încât să ajungă la timp la locul de muncă sau la întâlniri importante.
🚖 Cu Taxi Verbiță Business, aveti la dispoziție o flotă de mașini moderne și confortabile, conduse de șoferi profesioniști și cu experiență. Indiferent de numărul de pasageri sau de destinația dorită, suntem pregătiți să vă oferim o experiență de transport de calitate.
🚖 Ne-am angajat să oferim servicii personalizate, astfel încât să putem satisface nevoile unice ale fiecărei companii cu care colaborăm. De la rezervarea online până la sosirea la destinație, ne asigurăm că experiența dumneavoastră cu Taxi Verbita Business este una plăcută și fără probleme.
🚖 În plus, avem prețuri competitive și flexibile, astfel încât să putem oferi soluții personalizate pentru orice buget. Cu o facturare lunară convenabilă și transparentă, veți avea control total asupra cheltuielilor de transport ale companiei.
🚖 Alegeți Taxi Verbiță Business pentru a vă asigura că angajații dumneavoastră ajung la timp și în siguranță la locul de muncă sau la întâlnirile lor de afaceri. Suntem aici pentru a vă ajuta să gestionați transportul cu usurință și fără stres.
🚖 Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de taximetrie pentru companii și pentru a face o rezervare. Vă așteptăm cu drag!
☎️Telefon dispecerat: 0257.944
☎️Telefon: 0722.333.297

TRANSPORT MARFĂ

🚚 Odată cu venirea primăverii, firma noastră de transport marfă oferă acum un preț special de doar 4.99 lei/km. Suntem o echipă profesionistă și cu experiență în domeniu, pregatită să livreze marfa ta cu grijă și promptitudine la orice destinație din țară.
🚚 Indiferent dacă ai nevoie de transport pentru echipamente grele, materiale de construcții sau alte tipuri de mărfuri, putem oferi soluții personalizate pentru orice necesitate. Avem la dispoziție o flotă variată de vehicule adaptate pentru orice tip de marfă, asigurând astfel o calitate ridicată a serviciilor noastre.
🚚 Alege serviciile noastre de transport marfă și beneficiază de un preț corect, promptitudine, siguranță și profesionalism. Contactează-ne acum pentru mai multe detalii și pentru a obține o ofertă personalizată!
☎️Telefon dispecerat: 0257.944
☎️Telefon: 0722.444.518
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner