VERBITA DEALER AUTORIZAT DACIA | SERVICE AUTORIZAT DACIA, RENAULT | VÂNZĂTOR MAȘINI RULATE

S.C. VERBIȚĂ S.R.L., agent autorizat Dacia în județul Arad și agent reparator Renault autorizat. Îți oferim posibilitatea de a-ți cumpăra mașina veche și de a-ți oferta o mașină nouă Dacia sau un autovehicul de ocazie din parcul nostru auto. Îți punem la dispoziție servicii de mecanică și caroserie de înaltă calitate. Totodată suntem o unitate autorizată I.T.P. și asistență rutieră.

Folosește mașina actuală ca avans pentru una nouă! Obține de la consilierii VERBIȚĂ SRL o estimare a valorii vehiculului tău, indiferent de marcă!

 

VREI SĂ AFLI MAI MULTE DESPRE

NOUL JOGGER?

S.C. VERBIȚĂ S.R.L.

GAMA DE VEHICULE DACIA

În cazul în care nu ai găsit vehiculul dorit contactează unul din specialiști noștri de vânzări pentru a te asigura de alegerea făcută.

NOUL JOGGER

NOUL SANDERO STEPWAY

NOUL LOGAN

NOUL DUSTER

NOUL SANDERO

Descoperă noua înfățișare a modelelor Dacia în realitate augmentată...

...CU APLICAȚIA DACIA AR

Selectează un model în culoarea dorita și vizualizează-ți Dacia cu noua identitate direct în garaj, în mijlocul sufrageriei tale sau pe birou! Cu ajutorul aplicației faci un tur al mașinii, explorezi interiorul, măresti detaliile și partajezi fotografiile modelului preferat cu cei dragi.

Descoperă modelele Dacia destinate clienților persoane fizice…
Alege modelul care ți se potrivește! Un SUV robust, un monovolum de persoane cu 7 locuri, modular și adaptabil, sau cel mai nou model Dacia spațios și dinamic? Fiabile, seducătoare și elegante, modelele Dacia răspund tuturor preferințelor. 
…și autovehiculele utilitare destinate societăților comerciale.
Mașina este o prezență obligatorie în activitatea comercială pe care o desfășori? Pentru că toată gama Dacia inspiră simplitate, siguranță și generozitate, la fel și autovehiculele utilitare sunt adaptate nevoilor tale, indiferent de activitatea pe care o desfășori.
Calitate la cel mai bun preț
Scopul nostru este să producem autovehicule robuste și sigure, ușor de întreținut, accesibile tuturor. Bucură-te de confortul și simplitatea în utilizare a întregii game și redescoperă plăcerea de a conduce.

Calea Aurel Vlaicu 282
Arad 310375

Asistență rutieră non-stop 282
În România și Europa

Expertiză în rețea
Soluții clare adaptate fiecărei nevoi

Piese de origine Dacia
Garanție la toate piesele de origine

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner