VERBITA DEALER AUTORIZAT DACIA | SERVICE AUTORIZAT DACIA, RENAULT | VÂNZĂTOR MAȘINI RULATE

S.C. VERBIȚĂ S.R.L., agent autorizat Dacia în județul Arad și agent reparator Renault autorizat. Îți oferim posibilitatea de a-ți cumpăra mașina veche și de a-ți oferta o mașină nouă Dacia sau un autovehicul de ocazie din parcul nostru auto. Îți punem la dispoziție servicii de mecanică și caroserie de înaltă calitate. Totodată suntem o unitate autorizată I.T.P. și asistență rutieră.

Folosește mașina actuală ca avans pentru una nouă! Obține de la consilierii VERBIȚĂ SRL o estimare a valorii vehiculului tău, indiferent de marcă!

Știm că îți dorești să afli toate detaliile Programului RABLA din acest an și dorim să ți le comunicăm. Înscrie-te folosind formularul nostru de contact, alege modelul Dacia pe care intenționezi să îl achiziționezi și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil. Între timp programează-te și la un drive test sau optează pentru consiliere online și livrare în toată țara! Ne poți contacta și telefonic pentru a stabili o întâlnire cu consilierii noștri de vânzări.

VREI SĂ AFLI MAI MULTE DESPRE

NOUL JOGGER?

VERBIȚĂ S.R.L.

GAMA DE VEHICULE DACIA

În cazul în care nu ai găsit vehiculul dorit contactează unul din specialiști noștri de vânzări pentru a te asigura de alegerea făcută.

NOUL SPRING

de la 21.800,00 EUR

NOUL JOGGER

de la 15.890,00 EUR

NOUL SANDERO STEPWAY

de la 14.050,00 EUR

NOUL LOGAN

de la 13.600,00 EUR

NOUL DUSTER

de la 15.550,00 EUR

NOUL SANDERO

de la 13.650,00 EUR

Descoperă modelele Dacia destinate clienților persoane fizice…
Alege modelul care ți se potrivește! Un SUV robust, un monovolum de persoane cu 7 locuri, modular și adaptabil, sau cel mai nou model Dacia spațios și dinamic? Fiabile, seducătoare și elegante, modelele Dacia răspund tuturor preferințelor. 
…și autovehiculele utilitare destinate societăților comerciale.
Mașina este o prezență obligatorie în activitatea comercială pe care o desfășori? Pentru că toată gama Dacia inspiră simplitate, siguranță și generozitate, la fel și autovehiculele utilitare sunt adaptate nevoilor tale, indiferent de activitatea pe care o desfășori.
Calitate la cel mai bun preț
Scopul nostru este să producem autovehicule robuste și sigure, ușor de întreținut, accesibile tuturor. Bucură-te de confortul și simplitatea în utilizare a întregii game și redescoperă plăcerea de a conduce.

VERBIȚĂ S.R.L.

ECHIPA DE SPECIALIȘTI

Calea Aurel Vlaicu 282
Arad 310375

Asistență rutieră non-stop 282
În România și Europa

Expertiză în rețea
Soluții clare adaptate fiecărei nevoi

Piese de origine Dacia
Garanție la toate piesele de origine

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner