G-D6GNERC7EB

MĂSURI DE

PROTECȚIE

În cazul unei vizite în service-ul Verbiță veți fi întâmpinat de măsuri variate pentru a proteja angajați și cilienții noștri. Pentru început merită să menționăm că întreg personalul Sc. Verbiță Srl. dispune de echipamente de protecție ( măști, mănuși, șervețele de dezinfectat ) zonele interioare precum și cele exterioare sunt dezinfectate de mai multe ori pe zi cu atomizor, zilnic cu generator de ozon și din 2 în 2 zile cu lampă UV. Pe lângă aceste măsuri, odată ce lăsați mașina la service Verbiță în prima etapă mașina dvs. va fi dezinfectată cu soluții dezinfectante agreate de minister după care se vor aplica foli de protecție pe volan și scaune. Odată ce personalul din service semnalizează terminarea reparației, mașina dvs. va trece peste incă o dezinfecție care în cazul unei reparați de peste 150 Ron se va face cu generator de ozon în mod gratuit, în cazul în care reparația dvs. NU depășește suma de 150 RON mașina se va dezinfecta cu atomizor gratuit însă puteți opta pentru dezinfecție prin ozonificare contra cost. După ce colegi noștri vă anunță telefonic despre finalizarea reparației, cheile dvs. vi se vor preda în mod igienic în șervețel dezinfectant. 

Întreg personalul Sc. Verbiță Srl. este dotat cu echipamente de protecție, am implementat despărțitoare la birouri și pentru a asiugra un spațiu 100% igienic am implementat și aparate de dezinfecție contactless pentru clienți. Spațiile interioare precum și cele exterioare sunt dezinfectate de mai multe ori pe zi cu soluție dezinfectantă agreată de minister. Folosim un proces complex de dezinfecție prin ozonificare zilnic. Din 2 în 2 zile dezinfecția spațiilor se face și cu lumină ultravioletă. Pentru a fi 100% siguri de siguranța angajațiilor și a cliențiilor noștri mașiniile expuse sunt dezinfectate cu un atomizor după fiecare client în parte. 

-  Șoferi dotați în premanență cu mască de protecție, gel dezinfectant și soluție dezinfectantă pentru interiorul mașini
- Dezinfectarea zilnică a autoturismelor, folosind un atomizor specializat
- Curățarea si igienizarea zilnică a autovehiculelor, după fiecare client în parte 
- Utilizarea unui aparat generator de ozon pentru eliminarea bacteriilor și virușilor la începutul fiecărei ture 
- Montarea unui panou de protecție între șofer și client
- Călătoria pasagerilor doar pe bancheta din spate
- Verificarea zilnică a temperaturi șoferilor